Top Graphics levert films, platen en de bijbehorende chemie van de merken: Agfa, Fuji, Kodak, Mitsubishi, Lastra en ons Top private label. Van deze merken leveren wij de analoge platen in de diverse kwaliteiten. Maar ook CTP thermische en lithostar platen zijn bij ons verkrijgbaar.

Ook voor de inkten bent u bij Top Graphics aan het juiste adres. De complete range van diverse inkten hebben wij in ons assortiment. Daarnaast zijn we officieel dealer van het beroemde merk Siegwerk.

Door middels van onze overzet-service zorgen we ervoor dat een overstap naar een betere en vaak ook goedkopere inkt soepel en probleemloos verloopt. Tijdens het omzetten wordt u personeel opgeleid om goed met deze inkt te kunnen werken, om zo een optimaal resultaat te behalen.

Juist die artikelen die u vaak nog even nodig heeft kunt u aan uw bestelling toevoegen, want Top Graphics heeft het of regelt het: Montagefolie, tapes, laserfilm en de bijbehorende blackmakervloeistof. Poetsdoeken van de merken Kimberly-Clark en Tork, handreinigers van Dreumex, wasmiddelen van het merk Avisol, filters, rubberdoeken en vochtrolbekleding, handschoenen en diverse spray’s van de merken 3M en Sprayway.

Veel van deze artikelen liggen voor u op voorraad vandaar de slogan: “ons magazijn is uw voorraad”.